top of page

360° Fotografija

Istrapano360 nudi profesionalne fotografske usluge koje obuhvaćaju snimanje vrhunskih fotografija korištenjem profesionalnih kamera i njihovo uređivanje kako bi se proizvele visokokvalitetne fotografije za različite osobne ili komercijalne svrhe uključujući fotografiranje nekretnina, događaja, pejzaža i proizvoda.

je drugi najbolji način za posjetiti mjesto

360° Virtualna šetnja

Virtualna šetnja dočarava trodimenzionalan doživljaj prostora, mjesta ili situacije. Prenosi emociju iz svakog kuta te stvara osjećaj prisutnosti i potpunog shvaćanja trenutka. U marketingu služi kao nezamjenjiv alat za pružanje najintenzivnijeg doživljaja poruke koju želimo prenijeti krajnjem korisniku. Kao takva, virtualna šetnja predstavlja najdragocjeniji sadržaj za Vaš web ili drugi digitalni kanal.

ikona
triangle.png

Izdvojeni Radovi

Više na 

kuula logo
kuula logo
vila vista

OPCIJE SNIMANJA 360 FOTOGRAFIJE

DSLR 360

Snimanje fotografija visoke rezolucije beskompromisne kvalitete za razvijanje na najveće formate. Rezolucija do 400 Mpx udovoljit će prohtjevima svakog i najzahtjevnijeg klijenta.

dslr.png
insta360 one x2.jpg

Insta 360 one X2

Snimanje fotografije standardne 18Mpx rezolucije. Ova opcija će odgovarati klijentima koji traže pristojan uradak za povoljniju cijenu.

360 iz zraka

Snimanje fotografije iz zraka, vrhunske rezolucije za VIP perspektivu na prostor koji želite prezentirati.

dji-mavic-2-pro-high-res-leak.jpg

ZAŠTO ODABRATI ISTRAPANO360?

Preko
3 000
panorama

Više od
150
klijenata

Preko
600 000
pogleda

Dijeljnje i Ugradnja

Da biste 360 fotografije mogli prikazati kao virtualne šetnje, potrebno ih je učitati na neku od platformi koje omogućuju interaktivan pogled u 360 stupnjeva. Iste je tada pomoću embed koda potrebno ugraditi na Vašu web lokaciju. Tu smo za pomoć, javite nam se!

panorama pule

Dodaci

Virtualne šetnje mogu sadržavati i dodatne dugmiće (buttone) koji šetnju obogaću sadržajima. Čine ju interaktivnijom i korisnika zadržavaju duže na Vašoj stranici, u potrazi za informacijom više.

Hotspot

Link

info logo

Info

sunflare

Zrake

Video

tlocrt

Tlocrt

Picture logo

Slike

Zvuk

bottom of page