top of page

Fotografiranje smještaja

Fotografija smještaja - umjetnost pretvaranja običnog u poželjno

Prezentirajte prostor u najboljem svjetlu

Podignite značaj Vašeg poslovnog prostora, apartmana, kuće za odmor ili luksuzne vile za koje ste uložili vrijeme i kapital. Uložili ste trud kako bi se Vaši gosti ugodno odmorili? Kvalitetnim fotografiranjem nekretnina Istrapano360 olakšat će Vam uspostaviti osjećaj vrijednosti zašto gosti zaslužuju doći kod Vas.

Kako su online booking stranice sve popularnije i lakše za korištenje, privucite više potencijalnih gostiju s atraktivnom prezentacijom mjesta odmora. Ostvarite pravo na neograničeno korištenje fotografija, tj. fotografije koje isporučuje Istrapano360 Vaše su vlasništvo i ne podliježu ekskluzivnosti kao kod agencija.

Kvaliteta isporučenih fotografija sukladna je današnjoj tehnici fotografiranja kao što je HDR i “Flambient” - kombiniranje prirodnog i umjetnog svjetla, sve u korist isticanja detalja, točnih boja i drugih sitnih tajni.

DSC_8150 1.jpg

Odlično ispunjavanje kriterija online booking stranica!

Već dugi niz godina prepoznajemo posvećenost uređenja Vašeg prostora koji Vam donosi dodatnu godišnju zaradu - zato nam je stalo da ostvarite uspješniju godinu. Kontaktirajte nas već danas kako bi Vam mogli pristupiti s individualnom ponudom.

bottom of page